40. JOROISTEN MUSIIKKIPÄIVÄT 21.-30.7.2017

Joroisten Musiikkipäivien 40. juhlavuoden ohjelmistossa yhdistyvät elämyksellisesti historia ja tulevaisuus, suomalaisuus ja kansainvälisyys. Reilun kahdenkymmenen konsertin esiintyjäjoukkoon on kutsuttu suomalaisia mestareita Musiikkipäivien alkuajoilta, nuoria lahjakkuuksia sekä viihteen klassikkoja. Uutena avauksena käynnistetään Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailut. Kamarimusiikkiperinnettä kunnioittaen esiintymispaikkoina ovat erityisesti seudun tunnelmalliset kartanot ja kirkot. Rock-konsertit pääsevät täyteen mittaansa tehdashalleissa. 40-vuotista historiaa juhlistetaan myös useilla ilmaiskonserteilla ja lastenkonserteilla.

Verkkosivuja päivitetään parhaillaan ja vuoden 2017 ohjelma tarkentuu lisää lähiaikoina. Pysy kuulolla ja seuraa meitä Facebookissa ja tilaa uutiskirje.

AJANKOHTAISTA

jrormu_web_kaikkienaikojenjuhla_1920x1080px_1412

Musiikkipäivien koko ohjelmisto on nyt julkaistu!

| Uutiset | No Comments

Joroisten Musiikkipäivät jatkaa laajentumistaan – konserttien ja tapahtumien kokonaismäärä nousee 25:een ja kokonaiskesto 10 päivään 40. kerran ensi kesänä järjestettävä Joroisten Musiikkipäivät levittäytyy nyt Joroisten, Juvan, Leppävirran ja Rantasalmen lisäksi…

TAPAHTUMAT JA KONSERTIT

OSTA LIPUT

Liput myynnissä nyt!

Lippuja myy Lippu.fi.

Finnair_Plus_pisteilla_220x125

Joroisten Musiikkipäivät -toimisto

Lippuja saat myös Musiikkipäivien omalta toimistolta. Toimiston aukioloajat tarkentuvat lähempänä festareiden alkua.

Joroisten Musiikkiyhdistys ry
Mutalantie 2
79600 Joroinen
puh. 040 764 6990
info@joroinenmusicfestival.fi

SEURAA MEITÄ SOMESSA


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

YHTEISTYÖKUMPPANIT